Reducere!

180.00 lei + TVA

[shortcode-variables slug=”sc-page-title”] de accidentare si imbolnavire profesionala este un document intocmit de catre un Evaluator de riscuri specializat din echipa OHSAS Experts, ce poate fi usor de editat, si de personalizat prin urmatorii parametrii:

Evaluari de riscuri SSM

Fisa Evaluare riscuri profesionale Maistru in Industrializarea Lemnului
Descriere:
Evaluare risc de accidentare si imbolnavire profesionala Maistru in Industrializarea Lemnului este un document intocmit de catre un Evaluator de riscuri specializat din echipa OHSAS Experts, ce poate fi usor de editat, si de personalizat prin urmatorii parametrii:
Aprobat de: Nume administrator societate/ director institutie
Functia: administrator societate/ director institutie
Nume societate/ institutie:

Evaluarea riscurilor Maistru in Industrializarea Lemnului este intocmita prin metoda I.N.C.D.P.M. si contine descrierea celor 4 elemente: mediul de munca, sarcina de munca, mijloacele de productie si executant.

Atentie: Plata se face inainte de a primi documentul.
Daca se doreste documentul stampilat de catre Evaluator, lucrarea de evaluare se va transmite prin curier la sediul Beneficiarului.

Evaluarea riscurilor pentru Maistru in Industrializarea Lemnului contine si Planul de Prevenire si Protectie pentru Maistru in Industrializarea Lemnului.

Evaluarea de riscuri Maistru in Industrializarea Lemnului este documentul cel mai important din punctul de vedere al Protectiei Muncii, lipsa unei evaluari fiind amendata cu 4000 de lei.

Comandati acum Evaluarea riscurilor pentru functia Maistru in Industrializarea Lemnului si primiti GRATUIT planul de Prevenire si Protectie pentru Maistru in Industrializarea Lemnului.

Evaluarea de riscuri pentru Maistru in Industrializarea Lemnului reprezinta radiografia postului de lucru la momentul evaluarii postului, tinandu-se cont de mijloacele de productie, de sarcina de munca si nu in ultimul timp de mediul de lucru al executantului.

Orice modificare ulterioara a celor 3 indici, necesita refacerea evaluarii de riscuri cat si a planului de prevenire si protective, tocmai pentru a reprezenta realitatea.

Comandati acum Evaluarea riscurilor de accidentare si imbolnavire profesionala pentru functia Maistru in Industrializarea Lemnului si primiti GRATUIT planul de Prevenire si Protectie pentru Maistru in Industrializarea Lemnului.