Ce dimensiuni să alegi pentru stingator clasic/stingator cu gaz

Alegerea dimensiunilor potrivite pentru stingător

Extinctoarele de incendiu vin în mai multe dimensiuni.

Majoritatea oamenilor sunt familiarizați cu stingătorul clasic de incendiu agățat pe pereții multor afaceri și clădiri publice.

Aceste stingătoare sunt puțin mai mari decât o sticlă de băutură din plastic de doi litri.

Cu toate acestea, există mai multe alte dimensiuni de stingătoare de incendiu pentru utilizare în diferite situații. Unul dintre acestea este stingator cu gaz.

Acestea variază de la dimensiuni portabile până la stingătoare care au nevoie de un cărucior cu roți pentru a se deplasa.

A ști ce dimensiune să folosești pentru afacerea ta depinde de câțiva factori, inclusiv de următorii:

  • Riscurile de incendiu ale afacerii dvs.:  un incendiu de birou va fi probabil mai mic decât un incendiu într-o unitate de producție plină cu materiale periculoase. Alegeți dimensiunea potrivită stingătoarelor dvs. pentru a se potrivi cu riscurile dvs. reale
  • Materiale utilizate și dimensiunea camerei:  Uitați-vă la spațiul dvs. pentru a determina stingătorul de dimensiunea potrivită pentru cameră. Este un spațiu mare de depozitare care adăpostește materiale combustibile? Sau este o sală de așteptare minimalistă cu puține articole care prezintă pericol de incendiu? Prima cameră ar avea nevoie de un stingător mare sau două, în timp ce un singur stingător de dimensiuni normale este potrivit pentru a doua cameră.
  • Abilitatea și experiența angajaților tăi:  Un stingător de incendiu este inutil dacă angajații tăi nu îl pot folosi. Ar trebui să poată folosi stingătorul de incendiu din apropiere în orice moment. Achiziția unuia care este prea mare sau dificil de utilizat pentru angajații dvs. ar putea duce la un pericol mai mare pentru ei și afacerea dvs.

Pe lângă stingator clasic/stingator cu gaz vei mai avea nevoie și de alte echipamente PSI, precum lada cu nisip PSI.

Ai nevoie de un stingător cu gaz pentru tipurile de incendiu, B, C și E?

Alege stingator cu gaz din oferta noastră!