Evaluarea riscurilor pe functie este documentul ce sta la baza documentatiei SSM. OHSAS Experts comercializeza Evaluari de riscuri SSM si Planuri de Prevenire si Protectie pentru fiecare post de lucru (echipamente de lucru, sarcina de munca, mediul de munca, executant), la modul general. Pentru o evaluare de risc personalizata, contactati-ne.

Aceste Evaluari de riscuri de SSM vin insotite si de Planurile de prevenire si protectie pe fiecare functie in parte. Pentru concluzionarea si evaluarea societatii din punct de vedere SSM, necesita sa analizam toate functiile din cadrul societatii.

OHSAS Experts intocmeste documentatii de evaluari de riscuri SSM in baza unui audit.

Asadar, in urma auditului, nu doar ca aveti o idee asupra statusului documentatiei de SSM, dar puteti solicita experes refacerea sau intocmirea anumite documentatii, astfel, reducand costurile.

Pentru detalii despre intocmirea de evaluari de riscuri SSM sau a Planurilor de prevenire si Protectie, contactati echipa OHSAS Experts.

Intocmirea unei evaluari de riscuri SSM personalizata si a Planului de prevenire si protectie este legata de fisa postului pentru functia respectiva.


show blocks helper

Produs Culoare
Produs Culoare Alegeti culoarea produsului
-

Produs Filtre manusi -

Produs Marime -

Produs Marime haine -

Produs Nivel protectie incaltaminte -

Showing 1–30 of 340 results