Cercetare accident de muncaSOLICITA OFERTA

Calculator Oferta pret Cercetare accident de munca

Producerea si cercetarea accidentelor de munca sunt situati neplacute si nedorite, dar care cer o gestionare eficienta pentru toate persoanele implicate. Imediat ce s-a produs accidentul de munca angajatorul are obligatia sa anunte evenimentul la ITM, telefonic sau prin email. Dupa aceea va proceda la intocmirea procesului verbal de cercetare care trebuie finalizat in 10 zile lucratoare de la data producerii accidentului. Echipa Ohsas Experts vine catre dumneavoastra cu serviciul complet de cercetare a accidentelor de munca si intocmirea tuturor documentelor care trebuie anexate in dosarul ce se depune la ITM in maxim 5 zile lucratoare de la finalizarea cercetarii.

Specialistii nostri vin la locul unde s-a produs evenimentul si inregistreaza toate datele necesare conform HG 955/2010. In acest fel puteti salva o parte importanta din timpul pe care il dedicati procesului de munca in compania dumneavoastra, pentru ca Echipa Ohsas Experts va prelua toate sarcinile referitoare la cercetarea accidentului de munca. Vom inregistra declaratiile celor accidentati si ale martorilor, vom face fotografii ale spatiului unde a avut loc evenimentul si vom colabora cu autoritatile implicate.

Puteti solicita preluarea cercetarii accidentelor de munca de catre Ohsas Experts atunci cand au avut loc in compania dumneavoastra accidente care produc incapacitatea temporara de munca sau accidente ale caror consecinte sunt mai grave. Fie ca este vorba despre o situatie in care a fost afectat un lucrator sau un numar mai mare de persoane, cercetarea accidentelor de munca trebuie sa urmeze si sa respecte reglementarile in vigoare.

Serviciile specializate sunt o alegere tot mai des facuta de companiile care doresc sa-si dedice in mod eficient timpul pentru indeplinirea obiectivelor de lucru. “Daca-i copil sa se joace, daca-i cal sa traga si  daca-i popa sa citeasca”- in cuvintele simple, dar pline de inteles ale lui Ion Creanga, putem sa redam cat mai pe scurt posibil, credinta pe care o avem in firescul realizarii a ceea ce poti face cand stii cine esti si ce poti sa faci cel mai bine. In situatiile delicate, ale accidentelor de munca, devine cu atat mai utila interventia unei echipe de profesionisti specializati in protectia muncii care au experienta in cercetarea accidentelor de munca. Alegerea de a lucra cu un serviciu extern in aceste situatii, nu este o lipsa de implicare din partea angajatorului, ci dimpotriva, asumarea responsabilitatii si luarea deciziei ca cercetarea accidentelor de munca sa fie facuta de cei care stiu cel mai bine sa faca acest lucru, deoarece reprezinta obiectul activitatii pe care o desfasoara.

Suntem o echipa de lucratori in sprijinul si in promovarea sigurantei la locul de munca si credem cu tarie ca cea mai buna modalitate de protectie este preventia. Insa, atunci cand accidentele de munca deja s-au produs, suntem adeptii unui comportament bazat pe autocontrol, pe o atitudine obiectiva si necritica si pe o abordare empatica. Acestea sunt valorile pe care le aducem cu noi in activitatea de cercetare a accidentelor de munca si in relatia pe care o construim cu partenerii pentru care lucram.

 

 

Solicita oferta servicii